گواهی درس معارف که توسط متخلفان صادر شده، ابطال می‌شود

۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۷:۳۲ کد : ۴۴۸۴

فرصت شرکت در کلاس‌های مجازی درس معارف تمدید شد و گواهی صادره شده این درس توسط متخلفان نیز ابطال می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحد به نقل  از خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مهلت شرکت در کلاس‌های مجازی دروس معارف تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری تمدید شده است.

متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند باتوجه به برگزاری دوره‌های دروس معارف اسلامی به‌صورت مجازی، اخیراً برخی از کافی‌نت‌ها و همچنین عده‌ای افراد سودجو با راه‌اندازی صفحات مجازی از دانشجویان جهت گذارندن درس‌های مجازی مطالبه وجه (پول) می‌نمایند.

بدیهی است مطابق با آیین نامه انضباطی و آموزشی دانشگاه‌ها این اقدام تخلف محسوب می‌شود و لازم است ضمن ابطال گواهینامه‌های مربوط و ارجاع دانشجو به معاونت آموزشی دانشگاه، فرد یا کافی‌نت گذرانده دوره نیز مورد پیگرد قانونی قرار گیرد.

به دانشجویان عزیز توصیه می‌شود، شخصاً اقدام به گذراندن دروس مجازی معارف نمایند تا ضمن جلوگیری از سوء استفاده متخلفان، دچار زیان‌های مالی و اتلاف وقت نشوند.