تجلیل از دکتر حیدری، معاون اداری و مالی واحد تهران غرب، بعنوان استاد نمونه واحد تهران مرکزی

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۹ کد : ۴۵۴۴

به گزارش روابط عمومی واحد، به نقل از روابط عمومی واحد تهران مرکزی، مراسم تجلیل از مقام استادان روز چهارشنبه هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور دکتر محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی برگزار شد.

در این مراسم از آقای دکتر حیدری نیز به عنوان یکی از اساتید برتر واحد تهران مرکزی با اهدای لوح تقدیر و جایزه تجلیل به‌عمل آمد.

گفتنی است دکتر حیدری پیش از این قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، رئیس مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی را در کارنامه خود دارا می باشد.
دکتر حیدری هم اکنون سمت معاونت اداری و مالی  واحد تهران غرب را به عهده دارند.