نتایج هفته اول ششمین جشنواره خوراک با تاکید بر پیش خوراک و شیرینی های ماه مبارک رمضان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۷ کد : ۴۵۴۵
تعداد بازدید:۱۱۵۰

شبه گزارش روابط عمومی واحد به همت کانون های گردشگری و هتلداری و و باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، ششمین جشنواره خوارک با تاکید بر پیش خوراک و شیرینی های مبارک رمضان بمنظور ایجاد اشتغال و کارآفرینی به صورت مجازی در ماه مبارک رمضان در حال برگزاری می باشد.

در این جشنواره دانشجویان رشته هتلداری و گردشگری در دو بخش آشپزی و شیرینی به مدت چهار هفته بصورت مجازی در حال رقابت می باشند.

برندگان هفته اول به شرح ذیل می باشد؛

پیش خوارک

نفراول: خانم سارا اردیخانی

نفردوم: آقای جواد فلاح مهنه

نفر سوم: خانم منیژه طهماسبی پور

در بخش شیرینی پزی:

نفر اول: خانم مهدیه چاوش نظری

نفردوم: خانم فاطمه سماواتی همدانی

نفر سوم: خانم معصومه امین تبار

کلید واژه ها: جشنواره گردشگری خوراک باشگاه پژوهشگران جشنواره ماه رمضان هتلداری و گردشگری