انتصابات جدبد اعضای شورای پژوهشی واحد

۱۵ تیر ۱۳۹۵ | ۲۲:۱۶ کد : ۴۷۵
.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب

در احکامی جداگانه از سوی پروین داداندیش سرپرست واحد ، اعضای جدید شورای پژوهشی واحد منصوب شدند.

در این احکام فرهنگ فرحبد استادیار مهندسی عمران -سازه ، سید مصطفی خضری دانشیار مهندسی عمران – مهندسی محیط زیست ، ،پیمان بابایی استادیار مهندسی سخت افزار ،مهرداد نیکنامی استادیار ترویج و آموزش کشاورزی ،طوبی امیر عضدی ، دانشیار جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ،مهدی حیدری استادیار ادبیات فرانسه ، لیلا زارع  استادیارگروه مهندسی معماری به عضویت شورای پژوهشی واحد منصوب شدند .

داداندیش در احکام اعضای شورای پژوهشی واحد خطاب به آنان یادآور شده است  بنا به تخصص و تعهد و پیشنهاد معاونت محترم پژوهش و فناوری واحد و موافقت دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به مدت دو سال به عضویت در شورای پژوهشی واحد منصوب می گردید. امید است در پرتو عنایات الهی ، در تحقق اهداف دانشگاه موفق و مؤید باشید.