خانم دکتر رضویان به عنوان نماینده معاونت آموزشی در هماهنگی و برگزاری امتحان جامع دوره دکتری تخصصی واحد تهران غرب در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ منصوب شد.

۱۶ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۰ کد : ۴۷۶۷

به گزارش روابط عمومی واحد، طی حکمی از سوی دکترحسن گیوریان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد ، خانم دکتر رضویان عضو هیأت علمی گروه محیط زیست به عنوان نماینده معاونت آموزشی در هماهنگی  و برگزاری امتحان جامع دوره دکتری تخصصی واحد تهران غرب در نیمسال دوم 99-98 منصوب شد.

در این حکم آمده است:

به موجب این ابلاغ ، سرکار عالی نماینده معاونت آموزشی در هماهنگی  و برگزاری امتحان جامع دوره دکتری تخصصی واحد تهران غرب در نیمسال دوم 99-98 منصوب می شوید .

خواهشمند است روسای محترم دانشکده ها ، مدیران محترم گروهها ، اعضای محترم هیات علمی مشارکت جو در آزمون وسایر عوامل اداری واجرایی همکاری لازم را با ایشان داشته باشند.

دکتر حسن گیوریان

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد تهران غرب