پیام تسلیت دکتر داداندیش به مناسبت درگذشت دکتر حسین شیخ الاسلام، معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی

۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۰:۲۴ کد : ۴۳۹۷

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در پیامی درگذشت دکتر حسین شیخ الاسلام، معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت. متن پیام به شرح ذیل می باشد:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت برادر مومن ومتعهد وانقلابی، جناب آقای حسین شیخ السلام را به همسر مکرمه وخانواده محترم وداغدار ایشان تسلیت می گویم.
مرحوم حسین شیخ الاسلام را از دوران دانشجویی، بیش ازچهل سال بود که می شناختم و همواره اخلاص، عطوفت، متانت در کلام وعمل ایشان برای من ستودنی بود. آخرین بار در اواخر بهمن ماه بود که در مراسم افتتاح دانشگاه آزاد اسلامی واحد فرشتگان ایشان را دیدم و وقتی مسئولیتشان در دانشگاه آزاد را تبریک گفتم، با همان تواضع ومهربانی همیشگی گفتند: "دعا کنید خواهر رو سفید شوم".

برای برادر تازه درگذشته، علودرجات ورحمت واسعه الهی وبرای همسر وفرزندان داغدار ایشان صبر و سلامتی از خداوند منان مسئلت می نمایم.

دکتر پروین داداندیش
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب