فراخوان ثبت نام در سومین دوره آموزشی معرفت رضوی

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۸ کد : ۴۷۹۳

ثبت نام اولیه سومین دوره سراسری معرفت رضوی در سایت https://velayat.iau.ir/ شروع شده و تا 25 تیرماه ادامه خواهد داشت. تاریخ برگزاری این دوره 20 مرداد ماه تا 5 شهریورماه خواهد بود.

محتوای آموزشی دوره به دو بخش تقسیم‌شده است؛ یک بخش مربوط به مباحث معرفتی اعم از بینش توحیدی، قرآن‌شناسی، انسان‌شناسی ، ولایت‌فقیه ، تمدن نوین اسلامی و جاهلیت مدرن در تمدن غرب است.

بخش دوم مختص آشنایی دانشجویان با منظومه فکری حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، تحت عنوان قطب‌نما خواهد بود که به شکل زنده و یا ضبط شده صوتی و تصویری توسط استاد و سپس مباحثه علمی توسط فراگیران در فضای مجازی برگزار خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک نمایید