اطلاعیه پروتکل بهداشتی جهت برگزاری حضوری کلاسهای آزمایشگاه

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۸ کد : ۴۷۹۴

دانشجویان گرامی جهت رعایت سلامتی خود و دیگران موارد ذیل را در محیط آزمایشگاه رعایت فرمایید:

1.  در هنگام ورود به محیط آزمایشگاه ضروری است از مسیرهای دارای پادری ضدعفونی کننده عبور نمایند.
  2. از تجمع در محل ورود به محوطه آزمایشگاه جدا خودداری نمایید.
  3. استفاده از ماسک از ابتدا تا انتهای کلاس الزامی است.
  4. در طول برگزاری کلاس فاصله گذاری اجتماعی (یک و نیم متر) را با دیگران همواره رعایت نمایید.
  5. قبل از شروع آزمایش و پس از خاتمه آن می بایست دستهای خود را با مواد ضدعفونی کننده که دراختیار شما قرار داده میشود، ضدعفونی نمایید.
  6. از تماس دست با بخشهای مختلف تجهیزات آزمایشگاه بدون اجازه مدرس محترم جدا خودداری نمایید.
  7. اگر وسیله ای در آزمایشگاه جهت استفاده تحویل شما شده است، به هیچ وجه آنرا در اختیار دیگر دانشجویان قرار ندهید.
  8. در مدت زمان تشکیل کلاس از رد و بدل نمودن وسایل شخصی نظیر کاغذ، خودکار، ماشین حساب و تلفن همراه و ... جدا خودداری نمایید.
  9. در آزمایشگاهها و کارگاههایی که نیازمند روپوش می باشد، می بایست روپوش شخصی خود را همراه و از آن استفاده نمایید.
  10. گزارش کار آزمایشگاه را بصورت الکترونیکی به مدرس محترم تحویل دهید.