شروع کلاسها و آزمایشگاهها و کارگاههای نیمسال دوم ۹۹-۹۸ از روز شنبه ۲۸ تیرماه

۲۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۶ کد : ۴۸۲۲

دستورالعمل نحوه اتصال دانشجویان به کلاسهای مجازی آزمایشگاه ها و کارگاه ها

با توجه به اینکه این فایل به روزرسانی می شود، لذا دانشجویانی که در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ آزمایشگاه و کارگاه داشته اند لازم است جهت اطلاع از روز و ساعت و آدرس برگزاری کلاسهای خود، مرتب به این راهنما مراجعه نمایند.

به اطلاع دانشجویانی که درس آزمایشگاه و کارگاه را در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ اخذ نموده اند می رساند، از شنبه ۲۸ تیرماه ۹۹ کلاسها بصورت مجازی برگزار خواهد شد. جهت گروه بندی و اطلاع از چگونگی برگزاری کلاسهای حضوری، حضوردر کلاسهای مجازی هفته اول الزامی است.

لازم است دانشجویان براساس راهنمای زیر عمل نمایند:

۱-از لینکهای زیر نرم افزار Adobe Connect مورد نظر خود را انتخاب و نصب نمایید.

برای دانلود نرم افزار Adobe Connect برای ویندوز کلیک کنید.

برای دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی با تبلت و موبایل اندروید کلیک کنید.

برای دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی برای  ios (لینک iTunes) کلیک کنید.
     برای دانلود نرم افزار Adobe Connect برای مکینتاش کلیک کنید.

۲-با مراجعه به پروفایل خود در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ روز، ساعت و نام استاد کلاس عملی خود را ملاحظه نمایید.

جهت ورود به پروفایل خود در سامانه آموزش کلیک کنید.

۳-با دانلود فایلهای pdf زیر آدرس کلاس استاد خود را مشاهده نمایید.

برای دانلود فایل آدرس کلاسهای روز شنبه ۲۸ تیرماه و یکشنبه ۲۹ تیرماه کلیک کنید.

برای دانلود فایل آدرس کلاسهای روز دوشنبه ۳۰ تیرماه و سه شنبه ۳۱ تیرماه کلیک کنید.( بروزرسانی شد)

برای دانلود فایل آدرس کلاسهای روز چهارشنبه ۱ مردادماه، پنجشنبه ۲مردادماه، جمعه ۳ مردادماه کلیک کنید.( بروزرسانی شد)

۴-در روز و ساعت کلاس خود، نرم افزار Adobe Connect را باز کنید و آدرس استاد خود را در قسمت مربوطه وارد نمایید، سپس در قست Guest  شماره دانشجویی خود را با اعداد انگلیسی وارد نمایید و برروی Enter Room کلیک نمایید.