شروع کلاسهای تربیت بدنی نیمسال دوم ۹۹-۹۸ از روز شنبه ۲۸ تیرماه

۲۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۵ کد : ۴۸۲۳

دستورالعمل  نحوه اتصال به کلاسِ دانشجویانی که در نیمسال دوم 99-98 دروس تربیت بدنی، ورزش 1، تربیت بدنی ویژه و ورزش ویژه داشته اند.

با توجه به شروع کلاس مجازی دروس عمومی تربیت بدنی، ورزش۱، تربیت بدنی ویژه و ورزش ویژه نیمسال دوم 99-98 از روز شنبه مورخ ۹۹/۴/۲۸، براساس دستورالعمل زیر اقدام نمایید:

۱-از لینکهای زیر نرم افزار Adobe Connect مورد نظر خود را انتخاب و نصب نمایید.

برای دانلود نرم افزار Adobe Connect برای ویندوز کلیک کنید.

برای دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی با تبلت و موبایل اندروید کلیک کنید.

برای دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی برای  ios (لینک iTunes) کلیک کنید.
     برای دانلود نرم افزار Adobe Connect برای مکینتاش کلیک کنید.

۲-با مراجعه به پروفایل خود در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ روز، ساعت و نام استاد کلاس عملی خود را ملاحظه نمایید.

جهت ورود به پروفایل خود در سامانه آموزش کلیک کنید.

۳-با دانلود فایل pdf زیر آدرس کلاس استاد خود را مشاهده نمایید.

برای دانلود فایل آدرس کلاسها کلیک کنید.

۴-در روز و ساعت کلاس خود، نرم افزار Adobe Connect را باز کنید و آدرس استاد خود را در قسمت مربوطه وارد نمایید، سپس در قسمت Guest  شماره دانشجویی خود را با اعداد انگلیسی وارد نمایید و برروی Enter Room کلیک نمایید.