اطلاعیه ارائه خدمات غیرحضوری به منظور کاهش تردد دانشجویان در واحد تهران غرب

۲۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۹:۴۸ کد : ۴۸۲۶

دانشجوی گرامی

باتوجه به شیوع مجدد ویروس کرونا، خواهشمند است به منظور حفظ سلامتی خود از تردد به دانشگاه خودداری فرمایید.

به منظور جلوگیری از تردد و کاهش استرس شما دانشجویان عزیز، تسهیلاتی جهت ارائه خدمات به شما عزیزان در نظر گرفته شده است.

۱- انجام کلیه امور مربوط به ثبت نام دوره (ترم) تابستان دانشجویان واحد تهران غرب و دانشجویان میهمان، بصورت کاملاً غیرحضوری.

جهت مشاهده راهنمای ثبت درخواست اینجا کلیک کنید.

۲-پ شتیبانی آموزشی و مالی ثبت نام دوره (ترم) تابستان از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰.

جهت مشاهده شماره های تماس پشتیبانان مالی و آموزشی به انتهای فایل راهنمای ثبت نام دوره تابستان مراجعه کنید.

۳- در صورتیکه به نمرات نیمسال دوم ۹۹-۹۸ خود اعتراض دارید، می بایست همچون ترمهای گذشته، در پروفایل خود، بخش اعلام نمره، اعتراض خود را ثبت نمایید تا موضوع توسط استاد مربوطه بررسی و پاسخ در همانجا برایتان ارسال شود.

تبصره: چنانچه برای شما نمره ی صفر و یا غیبت ثبت شده است و یا غایب بوده اید و نمره برایتان ثبت شده است، می توانید موضوع را در سامانه ی دانشکده خود که لینک آن نیز در ذیل این تبصره آمده، ثبت کنید. پس از بررسی و طرح در کمیسیون آموزشی، پاسخ برای شما ارسال خواهد شد.

سامانه بررسی درخواستهای دانشجویان درخصوص نمرات و غیبتهای امتحانات مجازی دانشکده علوم انسانی
سامانه بررسی درخواستهای دانشجویان درخصوص نمرات و غیبتهای امتحانات مجازی دانشکده مدیریت
سامانه بررسی درخواستهای دانشجویان درخصوص نمرات و غیبتهای امتحانات مجازی دانشکده فنی و مهندسی
سامانه بررسی درخواستهای دانشجویان درخصوص نمرات و غیبتهای امتحانات مجازی دانشکده هنر و معماری

۴- برگزاری بخش تئوری آزمایشگاه ها و کارگاه های نیمسال دوم ۹۹-۹۸ بصورت مجازی جهت آموزش بخش تئوری و گروه بندی دانشجویان جهت شرکت در کلاسهای حضوری.

جهت دریافت فایل راهنمای نحوه حضور در کلاسهای مجازی آزمایشگاه ها و کارگاه ها اینجا کلیک کنید.

۵- برگزاری بخش تئوری دروس تربیت بدنی نیمسال دوم ۹۹-۹۸ بصورت مجازی جهت آموزش بخش تئوری و گروه بندی دانشجویان جهت شرکت در کلاسهای حضوری.

جهت دریافت فایل راهنمای نحوه حضور در کلاسهای مجازی دروس تربیت بدنی نیمسال دوم ۹۹-۹۸ اینجا کلیک کنید.