گیتی متین رئیس اداره امور ورزش واحد، عضو شورای تخصصی ورزش استان تهران شد

.
گیتی متین رئیس اداره امور ورزش  واحد، عضو شورای تخصصی ورزش استان تهران شد

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب

با برگزاری انتخابات نخستین شورای تخصصی ورزش دانشگاه های ازاد اسلامی استان تهران ،گیتی متین رییس اداره امور ورزش  واحد تهران غرب به عنوان عضو شورای ورزشی استان تهران انتخاب  شد.

نخستین جلسه شورای تخصصی ورزش دانشگاه های ازاد اسلامی استان تهران با حضور ابراهیم شیخ زاده رئیس دبیرخانه هیات امنای استان  ،عبدالعظیم عزیز خانی نماینده معاونت ورزش و مسولان اداره امور ورزش  از 18واحد دانشگاهی استان تهران در دبیرخانه هیات امنای استان  تهران در روز شنبه 29  خردادماه برگزار شد.

هدف از برگزاری این جلسه تشکیل شورای ورزش دانشگاه های ازاد اسلامی  استان  تهران و معرفی رییس این شورا از طریق انتخابات بود .

در ابتدای  این جلسه . شیخ زاده رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه ازاد اسلامی استان تهران سخنانی در خصوص سیاست های ورزش دانشگاه آزاد اسلامی  بیان نمود . در ادامه عزیزخانی نماینده معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی  استان تهران به موضوعاتی از قبیل مشارکت حداکثری دانشجویان در ورزش دانشگاه و کنار گذاشتن بحث قهرمانی در ورزش دانشجویی اشاره کرد و خواستار ایجاد تسهیلات ورزشی جهت کارکنان و خانواده های آنان  شد .وی همچنین به تعدادی از وظایف شورا نظیر سیاست گذاری ، ارائه تقویم سالانه و پیگیری مسائل و مشکلات موجود در ورزش استان  اشاره نمود.

درادامه مسولان اداره امور ورزش واحدهای دانشگاهی استان تهران، ضمن معرفی  خود ، توضیحاتی در خصوص سوابقشان ارائه نمودند و پس ازمعرفی کاندیدها  و رای گیری صورت گرفته ،در نهایت هفت نفر به ترتیب آرای جمع آوری شده به عنوان اعضای شورای تخصصی ورزش استان تهران انتخاب شدند که  به ترتیب عبارتند از : طاهرویسی ازواحد اسلامشهر ، گیتی متین ازواحدتهران غرب ، سهیلاهندی ازواحدیادگارامام ،  نجات علی فاضل ازواحددندانپزشکی ، احمدرضا فرزین از واحد تهران مرکز  و  علیرضا زند از واحد شهر قدس،مرتضی ابراهیم زاده از واحد فیروزکوه .

در این بین با نظر و رای اعضای شورا، احمدرضا فرزین به عنوان رئیس شورای تخصصی ورزش استان تهران انتخاب شد.

: