قابل توجه شرکت کنندگان در کنکور سراسری سال ۹۹- حوزه امتحانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۵۰ کد : ۴۹۱۶

باسلام

داوطلبان عزیز، ضمن آرزوی سلامتی، و موفقیت برای شما در آزمون سراسری سال ۱۳۹۹، و عرض تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری آقا اباعبدالله الحسین (ع)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب مقدم شما را به این واحد دانشگاهی گرامی میدارد. با توجه به شیوع ویروس کرونا خواهشمند است با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی ما را در برگزاری هرچه بهتر و سالمتر آزمون، کنترل و انتشار ویروس کرونا یاری نمائید.

به منظور حفظ سلامتی داوطلبان گرامی، اقداماتی در این واحد دانشگاهی صورت پذیرفته است. از جمله:

۱- ضدعفونی کامل فضا، امکانات، تجهیزات و سرویسهای بهداشتی.

۲- سنجش دمای بدن کلیه پرسنل آزمون و داوطلبان در بدو ورود و رعایت فاصله اجتماعی در چیدمان صندلی ها حداقل ۱/۸۰ متر

۳- استفاده از ماسک و ضدعفونی مرتب دستها توسط کلیه عوامل اجرایی.

۴- برای داوطلبانی که دارای دمای بالا و علائم مشکوک به بیماری هستند، محلهای مجزا جهت برگزاری آزمون در نظر گرفته شده است.

۵- دفترچه های سوال و پاسخنامه تحویل داوطلب میگردد و روی زمین قرار نمیگیرد.

داوطلبان گرامی لطفاً:

۱- از آوردن هر گونه وسیله اضافی از جمله کیف، کوله پشتی، موبایل و… به داخل حوزه آزمون جداً خودداری نمائید و ازگذاشتن این وسایل بر روی سطوح خودداری نمائید.

۲- استفاده از ماسک سه لایه معمولی الزامی میباشد.

۳- دستهای خود را مرتباً ضد عفونی نمائید.

۴- از دست دادن، با دیگران اکیداً خودداری نمایید.

۵- قبل از ورود به جلسه آزمون از شماره صندلی و محل آزمون خود مطابق کارت ورود به جلسه آزمون مطلع شوید، شماره داوطلبی شما همان شماره صندلی شما می باشد، بعد از ورود به سالن سریعاً در صندلی خود مستقر شده و از نشستن بر روی صندلی دیگران جداً خودداری نمایید.

۶- حتی المقدور از راه پله استفاده و از تجمع اجتناب کنید و در صورت استفاده از آسانسور، از تماس مستقیم دست با دکمه های آسانسور خودداری نمائید.

۷- در صورت مواجهه با یکدیگر فاصله یک تا دو متر (حداقل یک متر) و حداقل زمان ممکن رعایت گردد.

۸- کلیه داوطلبان ملزم به استفاده از لوازم التحریر شخصی (خودکار، مداد، پاک‌کن و مواردی نظیر آن) هستند و رد و بدل کردن اشیاء و وسایل بین داوطلبان ممنوع است.

جهت اطلاع از محل برگزاری آزمون سراسری علوم ریاضی - حوزه واحد تهران غرب کلیک کنید.

جهت اطلاع از محل برگزاری آزمون سراسری علوم تجربی - حوزه واحد تهران غرب کلیک کنید.

جهت اطلاع از محل برگزاری آزمون سراسری زبان خارجی- حوزه واحد تهران غرب کلیک کنید.

اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

آدرس‌های محل برگزاری آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب:
مجتمع پیامبراعظم (ص) - شهرک قدس (غرب سابق) -میدان صنعت- ابتدای خیابان فرحزادی- نرسیده به مجتمع تجاری میلاد نور- ابتدای خیابان سیمای ایران
دانشکده فنی و مهندسی- بزرگراه اشرفی اصفهانی- نرسیده به پل همت- انتهای خیابان شهید حسن آذری - جنب شهرک هما

داوطلبان گرامی و خانواده های ایشان می توانند از پارکینگ عمومی مجتمع تجاری لیدوما جنب مجتمع پیامبراعظم (ص) و مجتمع تجاری پلاتین روبروی مجتمع پیامبراعظم (ص) جهت پارک خودرو استفاده نمایند.