اعضای هیأت اندیشه ورز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب منصوب شدند

۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۵۹ کد : ۴۹۲۴

به گزارش روابط عمومی واحد، در احکام جداگانه ای از سوی سید محمود رضاآقا میری، رئیس دانشگاه آزاد استان تهران، ۱۲ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان اعضای هیأت اندیشه ورز واحد تهران غرب منصوب شدند
دکترحسین منوری، دکتر سمیه کلهر، دکتر حمیده بهروزی، دکتر حسن گیوریان، دکتر مریم لشکری زاده، دکتر محمود احمدی شریف، دکتر مهدی دولت یار، دکتر محسن جدیدی، دکتر محمدرضا حصارکی، دکترعلی محمدیان کبریا، دکتر علیرضا مظلوم رهنی، اعضا این کمیته می‌باشند
در این حکم آمده است:
بنابه تایید معاونت محترم علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی جنابعالی، به موجب این حکم به مدت یک سال به عنوان عضو محترم هیأت اندیشه ورز تهران غرب منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند و اهتمام ویژه مطابق شرح وظیفه هیأت های اندیشه‌ورز که رئوس آن در ذیل تقدیم می گردد، در پیشبرد اهداف تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه موفق باشید
اهم وظایف هیأت های اندیشه ورز
۱- بازنگری نظام آموزشی و پژوهشی فعلی و تبدیل آن به نظام فعال و پویا و کارآمد از طریق بررسی نقاط قوت و ضعف آیین نامه های آموزشی و پژوهشی و جذب و تبدیل وضعیت و ارتقای اعضای هیات علمی با توجه به مسائل استانی و منطقه‌ای.
۲- شناسایی نیازهای علمی استان و تدوین نظام موضوعات و مسائل بومی با همکاری گروههای دانشکده های علوم انسانی و هنر.
۳- طراحی و ساماندهی محتوای پایان‌نامه‌ها، رساله ها، مقالات نشریات علمی و کتابهای درسی با هدف ماموریت گرایی بر اساس نظام موضوعات و مسائل واقعی استانی و کشوری و رویکرد اسلامی.
۴- بررسی و ارزیابی کارشناسی نسبت به طرح‌های پیشنهادی برای راه اندازی نشریه های علمی و ممیزی طرحنامه های کرسی‌های نظریه‌پردازی
۵- کشف نخبگان باورمند به تعالی علوم انسانی و هنر و حمایت پژوهشی از آنها معرفی به معاونت و همچنین فراهم آوردن زمینه های لازم جهت مشارکت و تعامل ایشان جهت حل مسائل استان.
۶- ارائه طرح های پیشنهادی به معاونت جهت توانمندسازی مدرسان علوم انسانی و نحوه اجرای آن توسط استان.
۷- شناسایی و پیشنهاد اجرایی برای تأسیس دانشکده ها و رشته های ایرانی - اسلامی میان رشته علوم انسانی و هنر و جایگزینی آنها به جای رشته‌های گرفتار کمبود دانشجو و کسری واحد مدرسان و نیز اصلاح برنامه های درسی و سرفصل دروس رشته های موجود.
۸- ارائه مشاوره به انجمن‌های علمی استادان، دانشجویان، و مراکز تحقیقاتی و مدارس عمومی و عالی مهارتی با هدف تعالی علوم انسانی و هنر.
امید است با بهره گیری از کلیه امکانات مادی و معنوی و سرمایه‌های انسانی دانشگاه در انجام ماموریت بهترین شده موفق باشید

سید محمودرضا آقا میری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران