سپاسگزاری و قدردانی از رئیس واحد تهران غرب

۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۳ کد : ۵۰۵۳

به گزارش روابط عمومی واحد دکتر فربد رزازی، سرپرست معاونت دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، طی نامه ای از زحمات و تلاشهای خانم دکتر پروین داداندیش و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران غرب قدردانی کرد.

در متن این نامه آمده است:

سرکار خانم دکتر پروین داداندیش

رئیس ارجمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

با سلام و احترام

خدای بزرگ و مهربان را شاکربم بخاطر وجود بزرگانی چون شما که بسی مایه غرور و مباهات هستند و در جهت تحقق اهداف عالی دانشگاه و باشگاه، با مسئولیت پذیری بالا و با توکل بر ایزد منان در کنار سایر همکاران، صادقانه خدمت می نمایند.

بدینوسیله مراتب سپاسگزاری و قدردانی خویش و همکاران و اعضای باشگاه را از تلاش ها و فعالیتهای ارزشمند حضرتعالی، در راستای تحقق اهداف راهبردی باشگاه و به ویژه لطف و عنایت خاص سرکار عالی به اجرای برنامه ملی دوشنبه های وبیناری باشگاه به عرض می رساند و توفیق روزافزون آن مقام ارجمند را از درگاه احدیت مسئلت می نماید.