معرفی و درج آدرس سامانه آموزشیار

۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۱ کد : ۵۰۷۷

به اطلاع می‌رساند؛ سامانه آموزشیار دانشگاه آزاداسلامی با هدف تجمیع سامانه‌های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور یکپارچه و هماهنگ سازی امور دانشجویی از جمله انتخاب واحد، برنامه درسی، پرداخت شهریه و.... راه اندازی شده است. لذا دانشجویان مقاطع و رشته‌های مختلف این دانشگاه باید برای انجام امور درسی خود وارد سایت آموزشیار به نشانی edu.iau.ac.ir شوند.

آدرس سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) edu.iau.ac.ir (در روزهای آتی فعال می‌شود.)

آدرس سامانه پاسخگویی ( Tickrting ) جهت دانشجویان و همکاران واحد دانشگاهی: empticket.iau.ir می‌باشد.

آدرس سامانه آموزش (فایل‌های آموزشی و راهنمای سامانه): amoozeshyar.iau.ir می‌باشد.

با توجه به هماهنگی صورت گرفته کلیه همکاران واحدهای دانشگاهی و دانشجویان لازم است در مرحله اول، راهنمایی در خصوص اشکالات احتمالی خود را به واحد دانشگاهی خود اطلاع رسانی نمایند. این موارد توسط دانشجویان و یا همکاران واحدهای دانشگاهی در سامانه Tickrting درج و در اسرع وقت بررسی و پاسخ داده می‌شود. سامانه Tickrting در دو سطح دانشجویی و سطح همکاران واحد دانشگاهی در دسترس می‌باشد.