تالیف دو کتاب از سوی طوبی امیر عضدی معاون پژوهش و فناوری واحد در سال 1395

۲۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۸:۴۴ کد : ۵۰۹
.

دو عنوان کتاب از سوی طوبی امیر عضدی  دانشیار جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، معاون پژوهش و فناوری واحد تهران غرب  وعضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد اسلام شهر   در سال 95  تالیف و منتشر شد.

اولین کتاب وی با عنوان " تعالی تعاونی ها" با موضوعات اصلی  ضرورت وجود تعاونی ها در کشور ، نمونه های موفق تعاونی در کشورهای دیگر ، ارائه راهکار جهت ارتقای تعاونی ها در ایران با تیراژ 2000 نسخه توسط  دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام شهر منتشر شد .

محمد رضا کلهر کارشناسی ارشد مدیریت روستا  ازواحد اسلامشهر همکار وی در تالیف این کتاب است.

کتاب دیگر با عنوان " بررسی اثر اعتبارات خرد در توسعه کشاورزی ایران" به بررسی اثر اعتبارات خرد در توسعه کشاورزی ایران، چالش ها و فرصت های موجود در توسعه کشاورزی ایران و در نهایت به ارائه راهکار جهت اثر بخشی اعتبارات خرد در توسعه کشاورزی ایران پرداخته است که با  همکاری آزیتا زند استادیار توسعه روستایی واحد اسلام شهر  درتیراژ 1000 نسخه  توسط سایت آمازون منتشر شد.