فراخوان شرکت در همایش بین‌المللی مطالبات حقوقی - بین‌المللی دفاع مقدس

۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۷ کد : ۵۰۹۸

به اطلاع اساتید، اعضا هیأت علمی و دانشجویان محترم می‌رساند؛ همایش بین‌المللی مطالبات حقوقی - بین‌المللی دفاع مقدس، به همت پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، روزهای پنجم و ششم اسفند سال جاری، در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران برگزار می‌شود.

عملکرد سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای در جنگ تحمیلی، مسئولیت حقوقی-بین‌المللی کشورهای حامی رژیم بعثی، معاهدات چهارگانه ژنو در جنگ تحمیلی و حمایت و پشتیبانی آمریکا و دولت‌های غربی از منافقین از محورهای این همایش است.

همچنین تبیین خسارت‌ها و غرامت‌های ناشی از جنگ تحمیلی و رویه‌ها و ساز و کارهای پیگیری مطالبات در ابعاد انسانی از دیگر محورهای این همایش است.

آدرس و تلفن دبیرخانه همایش:

تهران، بزرگراه شهید بابایی، دانشگاه عالی دفاع ملی، پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی - ۰۲۱۲۲۹۶۸۱۲۵

خاطرنشان می‌شود، مهلت ارسال چکیده مقالات ۱۵ مهر ۱۳۹۹ و مهلت ارسال اصل مقالات نیز ۱۵ دی سال ۱۳۹۹ از طریق سایت همایش به‌نشانی www.Paydari.ir است.