نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 15 امروز 23 شهریور اعلام می‌شود.

۲۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۷ کد : ۵۱۲
.

به گزارش  روابط عمومی واحد تهران غرب به نقل از خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، داوطلبان آزمون کارشناسی‌ارشد برای اطلاع از نتایج خود از ساعت 15 امروز می‌توانند به پایگاه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.com مراجعه کنند.

پذیرفته‌شدگان می‌توانند با مراجعه به پورتال مرکز سنجش و پذیرش به نشانی sanjesh.iau.ac.ir و دریافت راهنمای ثبت‌نام، از زمان و مدارک لازم برای ثبت‌نام مطلع شوند.

به گفته دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی داوطلبانی که در سایر دانشگاه‌ها نیز پذیرفته شده باشند و نتیجه قبولی آنها در دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شود، با هیچ گونه محدودیتی در ثبت‌نام مواجه نمی‌شوند و می‌توانند با مراجعه به واحد دانشگاهی، ثبت‌نام نهایی خود را انجام دهند.

همچنین نتایج آزمون دکتری تخصصی این دانشگاه روز پنجشنبه 25 شهریور و نتایج دکتری بدون آزمون روز شنبه 27 شهریور اعلام می‌شود.