آغاز مصاحبه دکتری تخصصی ۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۰ مهر ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۸ کد : ۵۲۲۰

مصاحبه دکتری به‌صورت ترکیبی (حضوری- مجازی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی واحد تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی، جواد علمایی، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور بررسی روند مصاحبه دکتری که به‌صورت آنلاین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در حال برگزاری بود بازدید کرد.

وی با حضور در جلسات برگزاری آزمون مصاحبه‌های دکتری از نزدیک در جریان روند برگزاری آزمون دکتری قرار گرفت و با اعضای هیئت مصاحبه کننده گفت‌و‌گو کرد. وی ضمن ابراز امیدواری این آزمون را شروعی نو برای تربیت افرادی سودمند برای کشور دانست و گفت تعداد بیشتر متقاضیان شرکت در دوره دکتری نشانی از پیشرفت جامعه به سوی علم است.

مصاحبه دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۹ مهر به‌مدت ۱۰ روز ادامه خواهد شد.

در این بازدید پیشگر، معاون دانشجویی – فرهنگی و سرپرست معاونت حوزه آموزش و تحصیلات تکمیلی، اردکانی، مدیرکل امور پژوهشی و پروژه‌های تحصیلات تکمیلی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی، رئیسی فرد، مدیر اجرایی مصاحبه دکتری در واحد تهران غرب حضور داشتند.