توزیع ماسک رایگان توسط انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

رئیس باشگاه پژوهشگران واحد تهران غرب از تهیه و توزیع ماسک رایگان به همت انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب خبر داد

۱۱ آبان ۱۳۹۹ | ۲۱:۵۹ کد : ۵۲۶۳

به گزارش روابط عمومی واحد، پیک جدید شیوع ویروس کرونا و ایجاد بحرانی تازه در کشور موجب شد تا انجمن علمی دانشجویی در راستای وظایف ذاتی خود، بار دیگر با حضور فعالانه و مسئولانه در خط مقدم بحرانها، توانمندی های خود را نشان دهند.

در همین راستا انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در یک حرکت جهادی با هدف رفع کمبودهای اقلام بهداشتی و شیوع ویروس کرونا، اقدام به تهیه و توزیع ماسک با لوگو انجمن بین پرسنل دانشگاه، دانشجویان و اقشار ضعیف جامعه کرد.

علیرضا بابا دبیر این انجمن با بیان اینکه انجمن نیز مانند تمامی سازمان ها و ارگان ها به فکر سلامتی مردم و پرسنل دانشگاه است و با این اقدام گامی هر چند کوچک و جهت بالا بردن روحیه فعالیت های اجتماعی در این مسیر برداشته است. امید است تا با رعایت توصیه‌های بهداشتی و ماندن در خانه این ویروس هر چه سریعتر ریشه کن شود.