پیام تقدیر معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزداسلامی از برگزاری آزمون شفاهی دوره دکتری ۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۴ کد : ۵۲۶۸

به گزارش روابط عمومی واحد، دکتر جواد علمائی، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاداسلامی طی نامه‌ای از رئیس واحد تهران غرب و کلیه عوامل و برگزار کنندگان آزمون شفاهی دوره دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تشکر کرد.

در متن این نامه آمده است:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

با سلام و احترام؛

برگزاری با شکوه آزمون شفاهی دوره دکتری که با تلاش همه دست اندرکاران سختکوش بخصوص اساتید بزرگوار به دست آمد، خاطره دفاع مقدس را تداعی نمود که با از خودگذشتگی دراین وانفسای کرونا پای کار آمده و ایستادگی کردند. خداوند به سرکار عالی و همه گرامیان عمر با عزت و برکت و توآم با سلامتی عنایت فرماید. از سرکار عالی هم که با مدیریت عالی و با اهتمام همکاران گرامی توانستید باعث سربلندی واحد تهران غرب شود، کمال تشکر و قدردانی را دارم.

دکتر جوادعلمائی

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه