فراخوان اول عضویت به عنوان رتبه پژوهشگر در باشگاه پژوهشگران واحد تهران غرب

۱۷ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۳ کد : ۵۲۷۱

به اطلاع میرساند؛ باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران غرب قصد دارد در مسیر نخبه پروری، استعدادیابی و هدایت دانشجویان با تسهیلات فراوان (درج شده در پوستر در اولین فراخوان)، به صورت کاملاً غیر حضوری عضو پژوهشگر بپذیرد. بدیهی است عضو می تواند ضمن استفاده از تسهیلات باشگاه به استعداد برتر و درخشان ارتقا یاید.

تسهیلات تخفیف شهریه، تحصیل همزمان و بدون کنکور از مزایای عضویت در سطح بالاتر باشگاه می باشد. کارت عضویت باشگاه، کارتی معتبر می باشد که تصویر آن کاملاً غیر حضوری بعد از ۲۴ ساعت صادر و برای همه اعضا ارسال خواهد شد.

شرایط اولین فراخوان جهت عضومعتبر پژوهشگر

۱- حداقل معدل کل ۱۷

۲- حداکثر سن ۳۵ سال

۳- دانشجوی شاغل دانشگاه آزاد

۴- گذراندن حداقل ۲۰ درصد از کل دروس (کارشناسی ۲۷ واحد، ارشد و دکتری ۶ واحد گذرانده باشند)

جهت اطلاعات در خصوص تسهیلات باشگاه به پوستر و لینک زیر مراجعه فرمایید.

باشگاه پژوهشگران جوان یکی از باشگاه های بزرگ و دارای فعال ترین انجمن های علمی با رتبه های عالی می باشد. ایجاد تیم های پژوهشی و تخصصی و استفاده از تفاهم نامه در جهت اشتغال و امور پژوهشی از فعالیت های باشگاه خواهد بود.