ثبت نام ترم تابستان 95 در واحد شروع شد.

۰۱ تیر ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۱ کد : ۵۳
.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب

همزمان با برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 95-94 ، حوزه معاونت آموزشی واحد  تقویم آموزشی نیمسال ترم تابستانی خود را  جهت اطلاع رسانی در وب سایت  دانشگاه در اختیار دانشجویان قرار داد . تا پس از اتمام امتحانات ، دانشجویان از روز اول تیرماه ، انتخاب واحد کنند.

انتخاب واحد دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی واحداز ساعت 8 تا 17 در چهارنوبت بر اساس لیست دروس ارائه شده  به تفکیک بصورت اینترنتی از امروز یکم تیرماه شروع شدوتا سوم تیرماه ادامه خواهدداشت. از روز پنجم تیر همه کلاس‌ها دایر می‌شود و در روز بیست و هشتم مرداد به پایان می‌رسد،.امتحانات نیم‌سال تابستان این دانشگاه در فاصله 30مرداد لغایت 6 شهریور برگزار خواهد شد.

کلیه کلاسهای نوبت صبح از ساعت 7:30 و کلاسهای نوبت بعدازظهر از ساعت 13:30 خواهد بود.

دانشجویان محترم جهت اطلاعات بیشتر به قسمت معاونت اموزشی این سایت مراجعه نمایند .