سوالات متداول نودانشجویان ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۱۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۴ کد : ۵۳۴۳

توجه! سوالات مرتباً به روز رسانی می شود

1. کلاسها از چه زمانی شروع میشود

از روز شنبه ۲۴ آبان ماه کلاسهای نودانشجویان بصورت رسمی تشکیل شده است. آن دسته از دانشجویان که انتخاب واحد آنها بعد از این تاریخ می باشد، نگران نباشند در اولین آپدیت سامانه دان، کلاسهای ایشان تعریف خواهد شد.

توجه: شروع کلاسی که در سامانه دان از تاریخ ۱ مهر ثبت شده است اشتباه میباشد و به زودی تصحیح خواهد شد.

1. چرا واحدها بر اساس چارت انتخاب نشده است؟

جبران واحدهای آموزشی به زودی در سامانه شما اعمال خواهد شد. دغدغه ای در این خصوص نداشته باشید چرا که این انتخاب واحد با نظارت دقیق مدیر محترم گروه آموزشی که چارت درسی با نظر ایشان تنظیم گردیده است انجام می گیرد.

1. بقیه شهریه چقدر میباشد

مبلغ نهایی شهریه پس از انتخاب واحد مشخص و در پرتال آموزشی شما در آموزشیار بخش مدیریت مالی قابل رویت می باشد. در صورتیکه مبلغ شهریه شما از مبلغ پرداختی اولیه بیشتر باشد، تا شروع امتحانات همین نیمسال فرصت دارید اقدام به تسویه مالی نمایید. در صورتیکه مبلغ شهریه شما از مبلغ پرداختی اولیه کمتر باشد، مانده آن به نیمسال آتی انتقال خواهد یافت.

1. آیا همه کلاسها بصورت مجازی میباشد؟

در شرایط حاضر براساس آخرین بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی، ۴ جلسه از کلاسهای تئوری و اکثریت جلسات کلاسهای عملی بصورت حضوری برگزار خواهد شد. شرایط ایجاد شده به دلیل بیماری کرونا ممکن است در این برنامه تغییراتی را ایجاد کند که در این صورت اطلاع رسانی ها از طریق سایت، اینستاگرام، تلگرام واحد به آدرس های ذیل صورت خواهد پذیرفت. آدرس سایت واحد wtiau.ac.ir پیج اینستاگرام واحد wtiau.official کانال تلگرامی واحد wtiau_news

1. شرایط وام دانشجویی چیست؟

دانشجویان ورودی جدید پس از دریافت شماره دانشجویی دائمی خود می توانند جهت اطلاع از دریافت وام به سایت زیر مراجعه نمایند . sajed.iau.ir

1. چرا امکان ورود به سامانه آموزشیار با شماره دانشجویی دائمی مقدور نمی باشد؟

به دو دلیل ممکن است این مشکل پیش بیاید: ۱- برای ورود به پرتال آموزشی خود وارد سایت آموزشیار شده و از بخش دانشجو اقدام به ورود نمایید. ۲- اطمینان حاصل کنید که کیبورد شما در حالت انگلیسی قرار داشته باشد.

1. کلاسهای مجازی در چه سامانه ی برگزار میشود؟

کلاسهای مجازی در سامانه wtiau.daan.ir تشکیل خواهد شد. با بارگذاری اطلاعات دانشجویان ورودی های جدید در سامانه دانان و شروع کلاسهای مجازی این موضوع از طریق سایت، اینستاگرام و تلگرام واحد و همچنین ارسال پیامک اطلاع رسانی خواهد شد. آدرس سایت واحد wtiau.ac.ir پیج اینستاگرام واحد wtiau.official کانال تلگرامی واحد wtiau_news

1. چرا شماره دانشجویی دائمی برای اینجانب پیامک نشده است؟

دو وضعیت برای این موضوع وجود دارد: ۱- یا مدارک خود را بارگذاری کرده اید و این مدارک در انتظار تایید کارشناس آموزش دانشکده می باشد. پس از تایید کارشناس، این شماره به شما تخصیص داده خواهد شد که از طریق پیامک شماره دانشجویی برای شما ارسال خواهد شد. ۲- مدارک شما دارای نقص می باشد که لازم است به پرتال خود مراجعه کرده و این نقص را رفع نمایید. ۳- در صورتیکه هیچکدام از این موارد نتوانست باعث ورود شما به پرتال آموزشی شود، با شماره های زیر تماس بگیرید. ۰۲۱۲۲۱۲۲۸۰۸ ۰۲۱۲۲۱۲۲۹۸۷ ۰۲۱۲۶۳۵۰۹۱۰

1. چگونه انتخاب واحد کنیم؟

در نیمسال اول انتخاب واحد توسط کارشناسان آموزشی دانشکده ها در همه مقاطع تحصیلی انجام خواهد شد. اما در نیمسالهای بعد، دانشجو موظف است با رعایت قوانین آموزشی و بر اساس چارت درسی، دروس خوود را اخذ نماید.

1. چه کتابهایی باید تهیه کنیم؟

هر استادی بر حسب نیاز جزوه و یا کتاب معرفی خواهد کرد لذا می بایست منتظر باشید تا کلاسها شروع شود و استاد مربوطه، منابع کلاسی خود را معرفی نماید.

1. چگونه وارد سیستم دان یا دانان شویم؟

زمان و نحوه تشکیل و ورود به کلاسها از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد. اطمینان یابید که دریافت پیامک های تبلیغاتی بر روی سیم کارت شما فعال باشد

1. وارد سامانه می شوم ولی قسمت دوره های من خالی است

منتظر باشید در آپدیت بعدی اطلاعات شما در سامانه دان وارد خواهد شد، در صورت گذشت چندین روز و عدم حل مشکل، شماره دانشجویی خود را به پشتیبانان فنی اعلام کنید.

1. امکان ورود به سامانه دان را ندارم و پیغام کاربر یافت نشد را می دهد

یکی از موارد زیر:

آدرس سامانه wtiau.daan.ir است و احتمالاً وارد سایت واحد دیگری شده اید

اطلاعات شما هنوز وارد سامانه دان نشده است (به علت عدم انتخاب واحد در آموزشیار و یا انتخاب واحد با تأخیر که با فاصله چند روزه مشکل مرتفع می شود)

1. رمز عبور را تغییر داده ام و فراموش کرده ام

شماره دانشجویی را به پشتیبانان فنی اعلام کنید تا رمز را به کد ملی دانشجو ریست کنند.

1. در آموزشیار درس را تغییر داده ام ولی در سامانه دان هنوز درس قبلی را مشاهده می کنم

منتظر باشید در آپدیت بعدی اطلاعات درس جدید در سامانه دان وارد خواهد شد

1. کلاس های ضبط شده را به چه شکل می توانم ببینم؟

در سامانه دان کلاس ها ضبط نمی شوند.

1. چرا در کلاس من فقط می توانم صدا را بشنوم و نمی توانم صحبت کنم؟

در صورت تمایل می بایست به استاد اعلام کنید تا دسترسی میکروفن شما را فعال کنند، ضمناً باید میکرفون شما بدون مشکل و دسترسی آن را به مرورگر خود داده باشید

1. چرا شماره دانشجویی دائمی برای اینجانب پیامک نشده است؟

اطلاعات شما در سامانه اموزشیار بصورت کامل بارگزاری نشده است و نیاز به بررسی مجدد توسط دانشجو دارد.

1. کارت دانشجوئی در چه زمانی داده میشود؟

حداقل تا ۱ ماه پس از انجام ثبت نام ها کارت دانشجوئی صادر خواهد شد و در اختیار دانشجو قرار میگیرد.

1. برای مشاهده واحد های انتخابی به چه روشی در سامانه انجام شود؟

با مراجعه به سامانه آموزشیار در منوی سمت راست در بخش ثبت نام دروس دانشجو به بخش مشاهده آخرین وضعیت دانشجو مراجعه کنید و لیست دروس واحد درسی خود را مشاهده کنید.

توجه: زمانی که استاد وارد کلاس درس شده دانشجو مجاز به ورود به کلاس را خواهد داشت.

توجه: در صورت عدم ورود به هریک از سامانه های آموزشیار و دان با حفظ ارامش خود و خانواده بدون هیچ گونه نگرانی در بازه زمانی مجدد وارد سامانه شوید

1. چرا با وجود انتخاب واحد در سامانه آموزشیار دروس من در سامانه دان نیست؟

1. آیا امکان تغییر تاریخ امتحانات وجود دارد؟

در حال حاضر تاریخ امتحانات همانهایی است که در سایت اعلام شده قبل از آغاز امتحانات در صورت ضرورت و با اخذ مجوزهای لازم تاریخ قطعی اعلام خواهد شد

1. آیا برای تمام مقاطع تحصیلی ورودی ۹۹ دانشگاه انتخاب واحد میکند؟

در نیمسال اول سال جاری برای کلیه دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی دانشگاه انتخاب واحد انجام می‌دهند و از نیمسال دوم دانشجویان خودشان طبق چارت درسی با رعایت دقیق پیش نیاز انتخاب واحد خواهند نمود.