دکتر اسماعیلی، عضو هیات علمی واحد تهران غرب در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر جهان قرار گرفت

۰۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۵ کد : ۵۳۶۱

به گزارش روابط عمومی واحد، از بین ۳۴ عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر مسعود اسماعیلی عضو هیات‌علمی واحد تهران غرب در بین دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفت.
بر این اساس، ارزیابی¬ و انتخاب این محققان براساس شاخص کامپوزیت C و معیارهای شش گانه Total citation، H-index، Coauthorship-adjusted H-index، Total citation to single authored papers،Total citation to single+first authored papers و Total citation to single+first+last authored papers بوده است و از کل ایران ۴۳۳ پژوهشگر در لیست ۲ درصد دانشمند برتر قرار گرفته‌اند که از این میان، دکتر مسعود اسماعیلی از واحدتهران غرب در رتبه ۳۴۸۸ جهان در حوزه انرژی است.
نام وی در فهرست جدول زیر حضور دارد است.

لینک دانلود فایل