خانم دکتر مستوره عزت زاده عضو هیأت علمی واحد تهران غرب بعنوان «سرپرست گروه ارشد مطالعات فرهنگ و رسانه و دکتری مدیریت رسانه» منصوب شد

۲۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۵ کد : ۵۴۹۱

به گزارش روابط عمومی واحد طی حکمی از سوی خانم دکتر داداندیش، مستوره عزت زاده عضو هیأت علمی واحد تهران غرب به سمت سرپرست گروه ارشد مطالعات فرهنگ و رسانه و دکتری مدیریت رسانه واحد تهران غرب منصوب شد.

در این حکم آمده است:

احتراماً نظر به توان علمی و تجارب ارزنده سرکار و بنا به پیشنهاد معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد، از تاریخ ۰۱/‏۰۸/‏۹۹‬ به مدت یکسال به سمت سرپرست گروه ارشد مطالعات فرهنگ و رسانه و دکتری مدیریت رسانه واحد تهران غرب منصوب می شوید. امید است با توکل به خداوند متعال و استفاده از امکانات موجود و تواناییهای اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه موفق و موید باشید.