نحوه برگزاری آزمون در سامانه دان ویژه اساتید

۳۰ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۱ کد : ۵۵۰۹

فیلم آموزشی نحوه برگزاری آزمون در سامانه دان ویژه اساتید در انتهای همین صفحه قابل مشاهده است- مهم: نسخه اول

مهم: نسخه اول

این نسخه مرتب به روز رسانی می شود

جهت مشاهده پاسخنامه خام کلیک کنید

استاد گرامی
ضمن آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترمتان، فیلم آموزشی نحوه برگزاری امتحانات مجازی ویژه اساتید را که انتهای همین آمده است، با دقت ملاحظه بفرمایید.

دستورالعمل امتحانات ترم اول ۹۹-۱۴۰۰ ویژه اساتید

۱. لطفاً سوالات امتحانی در فرمت سوالات طراحی نموده و به صورت عکس باکیفیت برای مدیر گروه ارسال فرمایید.

۲. لطفاً ایمیل خود را در برگه امتحانی درج فرمایید.

۳. دریافت برگه امتحانی از طریق ایمیل استاد، فقط تا نیم ساعت بعد از آزمون از طرف اداره امتحانات، قابل قبول است.

۴. دریافت برگه های امتحانی فقط از طریق سامانه دان و ایمیل استاد، مورد تایید است و ارسال به درگاه های دیگر مانند واتساپ و تلگرام مجاز نیست.

۵. لطفاً حضور و غیاب امتحان را در فرم مربوط به حضور و غیاب دانشجو درج فرمایید و تا ۲۴ ساعت بعد در سامانه بارگذاری فرمایید.(به زودی)

(لطفاً فرم حضور و غیاب خود را از سامانه آموزشیار پرینت گرفته و در ستون ۱ حضور و غیاب جلسه امتحان را انجام دهید و در ستون توضیحات لیست، درگاه دریافت پاسخ نامه ها را درج فرمایید و حتماً پایین فرم را امضا و سپس در سامانه بارگذاری فرمایید.

درگاه مجاز: سامانه دان و ایمیل استاد

درگاه غیرمجاز: واتس اپ و تلگرام

نکته مهم: در صورتی که در زمان غیرمجاز پاسخ نامه ها را دریافت نموده اید؛ لطفاً روبروی اسم دانشجو قید فرمایید.)

۶. لطفاً سی دی برگه های امتحانی و لیست نمرات را حداکثر تا یک هفته بعد از امتحانات به مسئول امتحانات دانشکده تحویل فرمایید.

۷. لطفاً آرشیو برگه های امتحانی را تا یک سال ذخیره فرمایید.

۸. با توجه به امکان دریافت پاسخ نامه ها از طریق ایمیل استاد، همه امتحانات در زمان خود برگزار خواهد شد.

۹. در صورتی که دانشجو از یکی از راه های غیر مجاز مانند تلگرام یا واتس اپ اقدام به ارسال پاسخ نامه خود نموده و یا بعد از اتمام زمان قانونی پاسخ نامه خود را به ایمیل استاد ارسال کرده باشد و یا احراز هویت با کارت شناسایی روی برگه امتحانی انجام نداده باشد؛ در شورای آموزش مطرح و اقدامات لازم توسط آموزش دانشکده انجام خواهد شد.

۱۰. در صورتی که دانشجویی شامل یکی از موارد بند ۹ باشد؛ باید در سامانه دانشگاه در قسمت شورای موارد خاص، درخواست رسیدگی ثبت نماید.(به زودی)

۱۱. لطفاً دقت فرمایید که کارت دانشجویی برای ورودی های جدید ارائه نخواهد شد و دانشجویان جدید الورود برای شرکت در امتحان از کارت ملی و انواع دیگر مدارک هویتی مجازند استفاده نمایند.