بازدید اعضای انجمن های علمی دانشجویی از سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب

۰۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۸ کد : ۵۵۲۳

اعضای انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با همراهی استاد راهنمای انجمن سرکارخانم دکتر زندی از بخش های مختلف سرای نوآوری این واحد بازدید بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، به همت سرای نوآوری واحد و باشگاه پژوهشگران، اعضای انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با همراهی استاد راهنمای انجمن، سرکارخانم دکتر زندی از بخش های مختلف سرای نوآوری این واحد بازدید بعمل آوردند.

براساس این گزارش، در حاشیه این بازدید دکتر حاجی پور با معرفی سرای نوآوری دانشگاه، به پتانسیل های موجود و هدف از تشکیل سرا اشاره کرد.
در ادامه خانم دکتر مصلح به بیان پیشینه و چهار چوب ایده ها و پیشنهاد های مورد حمایت سرا پرداختند.
همچنین دکتر زندی استاد راهنمای انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری ضمن ابراز خرسندی از حضور انجمن در سرا به بیان پتانسیل های موجود در گروه گردشگری و هتلداری واحد و به ویژه اعضای انجمن اشاره داشت.

مهندس مهری نیز در ادامه قول مساعدت و همکاری دو طرفه انجمن و سرا را در خصوص فعالیت های علمی پژوهشی آموزش محور و کارآفرینی را دادند.
در ادامه تمامی اعضا نظرات خود را در زمینه فعالیت های مشترک مطرح کردند.

لازم به ذکر است: در این جلسه در خصوص برگزاری استارت آپ گردشگری با همکاری همه حوزه ها هماهنگی لازم صورت پذیرفت.