کسب رتبه اول واحد تهران غرب در اولین گزارش رتبه بندی انجمن های علمی دانشجویی

۰۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۵ کد : ۵۵۲۴

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب به نقل از فرید رزازی، معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، اولین گزارش رتبه بندی انجمن های علمی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بر اساس فعالیت های ثبت شده درسامانه پیوند در بازه یکساله اعلام گردید.

ارزیابی و رتبه بندی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بر اساس طلاعات ثبت شده توسط روسای دفاتر باشگاه های پژوهشگران جوان در واحدهای دانشگاهی در سامانه پیوند منطبق بر ۸ محور فعالیتی صورت گرفته است. در این ارزیابی واحدهای دانشگاهی بر اساس میزان فعالیت و حمایت از انجمن های اسلامی دانشجویی نیز رتبه بندی گردیده اند که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب مقام نخست را به خود اختصاص داده است.

گفتنی است واحد تهران غرب دارای ۱۴ انجمن علمی دانشجویی فعال می باشد که در این رتبه بندی ۶ انجمن در بین ۲۰ انجمن برتر قرار گرفته اند.