جلسه مشترک اساتید واحد با هلدینگ نیرو موتور

۰۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۱ کد : ۵۵۲۹

به گزارش روابط عمومی، جلسه ی مشترک اساتید واحد تهران غرب با هلدینگ نیرو موتور با حضور دکتر لشگری زاده، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر حاجی پور، رئیس سرای نوآوری، آقای مجاهدی، مدیرعامل هلدینگ نیرو موتور، دکتر مصلح، معاون اجرای سرای نوآوری، دکتر نقشینه، رئیس مرکز تحقیقات اقتصاد خلاق، دکتر بزازیان، رئیس مرکز تحقیقات صنعت و سلامت، دکتر حجاریان، مدیر ارتباط با صنعت، دکتر عزت زاده، دکتر محسنی، دکتر امینی اعضای هیأت علمی واحد تهران غرب در محل سرای نوآوری واحد برگزار گردید.

مهندس مجاهد ضمن اشاره به نوع کار هلدینگ نیرو موتور گفت:
این جلسه در خصوص بررسی نیازمندی‌های شرکت نیرو موتور برنامه ریزی شد و حوزه اصلی فعالیت ما بر تولید موتور سیکلت است. در بحث تجهیز خط تولید و حرکت به سوی تولید موتور بصورت کاملاً بومی نیاز است از خبرگان رشته‌های مختلف مهندسی، علوم انسانی در سطح دانشگاهی بهره ببریم. وی با بیان اینکه قرار است در حوزه‌های مختلف همکاری صورت گیرد افزود: در بحث طراحی‌های صنعتی، تحلیل رفتار مشتری و مخاطب سنجی، جذب نیروی انسانی ایشان موضوعات مختلفی مطرح است که می¬توان با بهره گیری از اساتید جوان و نخبه این واحد دانشگاهی در راستای رفع نیازمندی‌های شرکت قدمهای ارزشمندی برداشت.
در ادامه جلسه سوالات مختلف و مسائل پیش رو با پرسش پاسخ اعضای شرکت و اعضای هیأت علمی واحد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر حاجی پور رئیس سرای نوآوری نیز افزود: قرار است برای جذب نیرو و مشکلات منابع انسانی شرکت طرحی را ارائه نمائیم. همچنین با نظر مساعد شرکت، جذب دانشجو در پروژه‌های تحقیقاتی شرکت و در قالب پایان نامه‌های کارشناسی اشد و دکتری اتفاق خواهد افتاد. مدیریت فرآیندهای کسب و کاری شرکت و هوشمندسازی سیستم‌های موجود از جمله سایر موضوعات جهت همکاری مشترک خواهد بود. به منظور آگاهی بیشتر از فعالیت‌ها و خصوصاً ساختار فرآیند تولید شرکت، اعضا هیأت علمی واحد بازدیدی از کارخانه نیز خواهند داشت تا انشاالله در آینده قدم‌های ارزشمندی در این راستا برداشته شود.