دانشکده های مدیریت و علوم انسانی واحد تهران غرب به نام "شهیدان روشن چراغ" مزین شد

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۱ کد : ۵۵۴۳
آیین نامگذاری ساختمان دانشکده های مدیریت و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به نام شهیدان روشن چراغ صبح امروز با حضور خانواده شهیدان روشن چراغ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد، آیین نامگذاری ساختمان دانشکده های مدیریت و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به نام "شهیدان روشن چراغ" و مراسم تجلیل از خانواده های شهدا صبح امروز با حضور خانواده های معظم شهیدان روشن چراغ، سرلشگر خلبان بیطرف، سردار محمدحسن شمس، محسن شادابی برگزار شد.

در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، دکترپروین داداندیش رئیس واحد تهران غرب، دکتراحمد صالحی آرا رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر صمیمی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ حضور داشتند.

گفتنی است زهرا آقااحمدی مادر شهیدان علی و محمد روشن چراغ، دانشجوی ورودی ۹۸ رشته مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب می باشد.