۱۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۰ کد : ۵۵۷۳

رونمایی از اولین پادکست انجمن علمی و دانشجویی مدیریت بازرگانی، بازاریابی و کسب و کار در روز پنج شنبه مورخ ۹۹/۱۱/۱۶ به همراه تور نو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

در این رویداد با همت اعضای انجمن علمی دانشجویی مدیریت بازرگانی- بازاریابی و کسب وکار، از اپیزود صفر و پادکست راه تجارت رونمایی شد.
راه تجارت، پادکستی است که هدف آن آموزش علم مورد نیاز جهت راه اندازی یک کسب و کار موفق آن هم به زبانی بسیار ساده است.
و در اپیزود یک راه تجارت به معرفی کامل مدل کسب و کار و بیزینس پلن پرداخته میشود.
شما میتوانید این پادکست را در اپ پادبین که یک اپلیکیشن همه‌گیر برای پادکست است گوش کنید
انجمن علمی دانشجویی مدیریت بازرگانی- بازاریابی و‌کسب و کار اولین انجمنی است که پادکست های خود را در قالب اپ های پادگیر‌منتشر می کند.
منتظر خبر های بعدی انجمن باشید.