بازدید اعضای انجمن علمی دانشجویی مدیریت بازرگانی، بازاریابی و کسب و کار از سرای نواوری‌واحد تهران غرب

۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۱ کد : ۵۵۷۹

به همت سرای نوآوری واحد و باشگاه پژوهشگران جوان، اعضای انجمن علمی دانشجویی مدیریت بازرگانی، بازاریابی و کسب و‌کار با همراهی استاد راهنمای انجمن سرکار خانم دکتر طائفی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان جناب اقای مهندس مهری بازدید بعمل اوردند.
در حاشیه بازدید، جناب اقای دکتر حاجی پور و سرکار خانم دکتر مصلح به معرفی بخش‌ها و فعالیت‌های اجرایی سرا پرداختند، همچنین از پادکست انجمن به نام راه تجارت رونمایی شد. در ادامه جناب اقای مهندس مهری در باب تغییر فعالیت انجمن‌ها از اول اسفند و فراخوان‌های مختلف در خصوص تیم‌های پژوهش، تیم‌های تخصصی بتن، تیم‌های پایه، تیم‌های روابط عمومی و تولید محتوا و ترویج کارگاه‌ها و وبینارهای اثر بخش با محوریت توانمند سازی شرکت کنندگان با ایجاد یک سامانه تعاملی سخن گفتند.
در پایان آقای مهندس مهری و سر کار خانم دکتر طائفی از ایجاد یک تیم مستقر تولید محتوای پادکست توسط انجمن بازرگانی، بازاریابی و کسب و کار با همکاری سایر انجمن‌ها و پتانسیل انجمن در اجرای دورهمی های کسب وکار در سرا با محوریت مهارت محوری سخن گفتند.