تقدیر از کانونهای فرهنگی دانشجویی فعال و برتر در مراسم اختتامیه هفته بزرگداشت پانزدهمین سال تاسیس واحد تهران غرب

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۸:۲۵ کد : ۵۵۹۳
به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه بزرگداشت پانزدهمین سال تاسیس واحد تهران غرب مراسم تقدیر و تشکر از کانونهای فرهنگی و دانشجویی فعال و برتر نیز صورت گرفت.

در این مراسم که با حضور دکتر داداندیش ریاست واحد، حجت الاسلام و المسلمین نماینده نهاد مقام معظم رهبری واحد، معاونین، اساتید و دانشجویان برگزار گردید از کانونهای فرهنگی دانشجویی گویندگی و اجرا، مهدویت، ادب و هنر، گردشگری و خوراک، هتلداری و مهارتهای زندگی تقدیر بعمل آمد.
ریحانه مرادی دبیر کانون گویندگی و اجرا، ناصر حبیب زاده اقدمی، دبیر کانون مهدویت، ریحانه عرفانی، دبیر کانون ادب و هنر، عادل رشیدی، دبیر کانون هتلداری، امیر علی خلیلی، دبیر کانون گردشگری و خوراک، مریم خواجه نوری رنجبر، دبیر کانون مهارتهای زندگی، مبینا شفیع، عضو فعال و برتر کانون گویندگی در این مراسم لوح تقدیر و هدایا دریافت نمودند.
گفتنی است کانونهای فرهنگی و دانشجویی مذکور پس از بررسی و داوری مستندات و فعالیتهای کانونها و کسب امتیازهای لازم به نخستین جشنواره سراسری رشد ویژه کانونهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی راه یافتند.