اطلاعیه اداره فناوری اطلاعات و آمار درخصوص دلایل عدم ورود به آموزشیار

۲۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۵ کد : ۵۵۹۴

دانشجوی گرامی

چنانچه امکان ورود به سامانه آموزشیار را ندارید به موارد زیر دقت فرمایید:

۱- طبق تنظیمات انجام شده توسط سازمان امکان ورود به آموزشیار فقط برای دانشجویانی وجود دارد که بازه زمانی انتخاب واحدشان باشند و سایر دانشجویان امکان لاگین ندارند.(به زمان انتخاب واحد مندرج در جدول زیر دقت فرمایید.)
۲- اگر دانشجویی در بازه انتخاب واحد امکان ورود به آموزشیار را ندارد، باید از بخش فراموشی رمز عبور اقدام به بازیابی رمز عبور نمایند. شایان ذکر است به دلیل اختلالاتی که فعلاً در آموزشیار وجود دارد، ممکن است در بازیابی رمز عبور و فرآیند ارسال کد فعال سازی از طریق پیامک خطایی رخ دهد که در این صورت باید منتظر باشند تا از سوی سازمان مشکل به طور سراسری مرتفع شود.
۳- درصورتیکه پس از بازیابی موفقیت آمیز رمز عبور، چنانچه در بازه زمانی مجاز انتخاب واحد، باز هم امکان ورود به آموزشیار وجود نداشت، این مشکل به دلیل اختلال سراسری ایجاد شده در آموزشیار است و در این صورت هم باید منتظر باشند تا از سوی سازمان مشکل به طور سراسری مرتفع شود.

جهت دریافت جدول انتخاب واحد کلیک کنید

‌‌‌‌اداره فناوری اطلاعات و آمار