برگزاری جلسه شورای فرهنگی واحد تهران غرب

۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۶ کد : ۵۶۱۸

به گزارش روابط عمومی واحد، دهمین جلسه شورای فرهنگی واحد تهران غرب در سال جاری روز چهارشنبه مورخ ۲۹/‏۱۱/‏۹۹‬ ساعت ۸ لغایت ۱۰ صبح با حضور ریاست واحد خانم دکتر داداندیش و دیگر اعضاء در سالن اجتماعات پروین اعتصامی ساختمان ستادی بصورت حضوری برگزار شد. این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام ا… مجید آغاز گردید و در ادامه طبق دستور جلسه و بحث و بررسی موارد ذیل به تصویب رسید.

برگزاری اردوی زیارتی توسط کانون دانشجویی مهدویت پس از اخذ مجوزلازم.

موافقت با برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشجویی.

برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی در اسفند ماه توسط کانون های گردشگری و هتل داری در استانه عید نوروز.

برنامه ریزی در خصوص روز درخت کاری با هدف توسعه فرهنگ درخت‌کاری و احیای دوباره طبیعت.

برگزاری اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری و علمی پژوهشی قبا با محوریت نماز در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۰.

برنامه ریزی در خصوص برگزاری سلسله جلسات درس اخلاق در دانشگاه با دعوت از مدرسین بنام حوزه و دانشگاه همزمان با ولادت با سعادت امام علی (ع) و روز پدر.

برگزاری اردوی پیاده روی کوهسار- مسابقه پینگ پنگ و اختصاص سایت برای بسیج دانشجویی آخرین مصوبات این شورا بود.