کارگاه آموزشی و توجیهی اولین رویداد ملی کرسی های آزاد اندیشی در واحد تهران غرب

۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۸:۲۷ کد : ۵۶۱۹

به گزارش روابط عمومی، کارگاه آموزشی و توجیهی اولین رویداد ملی کرسی های آزاد اندیشی در واحد تهران غرب به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی – دفتر فرهنگ اسلامی و بصورت مجازی برگزار شد.
در این کارگاه که توسط آقای مهمان کاظمی مدیر فرهنگی و اجتماعی واحد و با حضور دانشجویان ثبت نام کننده در رویداد ملی کرسی های آزاد اندیشی از واحد تهران غرب برگزار شد در خصوص اهداف رویداد، ضوابط و شیوه اجرا، ضوابط داوری، نحوه ارزیابی داوران و زمانبندی رویداد توضیحاتی ارائه نمودند.
در پایان این کارگاه پس از شنیدن نقطه و نظرات دانشجویان به سوالات دانشجویان در خصوص برگزاری رویداد از طرف مدیر فرهنگی و اجتماعی واحد پاسخ داده شد.
گفتنی است اولین رویداد ملی کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی در ۶ محور فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، هنر و معماری، اقتصادی و سلامت برنامه ریزی شده و مرحله اول این رویداد در اسفند ماه بصورت همزمان در واحدهای استان تهران طبق برنامه¬ریزی های بعمل آمده برگزار خواهد شد. در این رویداد ملی تعداد ۱۸ تیم از واحد تهران غرب حضور دارند و میزبانی استانی محور اجتماعی به واحد تهران غرب واگذار شده است.