آزمون دکتری سال ۱۴۰۰ با رعایت پروتکلهای بهداشتی در واحد تهران غرب درحال برگزاری می باشد

۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۶ کد : ۵۶۶۵

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، آزمون دکتری ۱۴۰۰ در ۴حوزه امتحانی واحد تهران غرب در حال برگزاری می باشد.

این آزمون از ساعت ۸:۳۰ با حضور ۱۳۰۰ داوطلب چهار حوزه فرعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب شامل: دانشکده مدیریت، دانشکده علوم انسانی، دانشکده هنر و معماری، سالن چند منظوره درمجتمع پیامبراعظم (ص) آغاز و تا ساعت ۱۲:۳۰ ادامه خواهد داشت.

دکتر پروین داداندیش با حضور در حوزه های امتحانی، به همراه دکتر پیشگر، دکتر حیدری از فرایند برگزاری این آزمون دیدن کرد.

‌‌‌‌‌‌گفتنی است این آزمون با رعایت کلیه ی پروتکل های بهداشتی اعم از ضدعفونی کلیه محل ها، استفاده از ماسک توسط کلیه عوامل اجرایی، استفاده از پادری های ضدعفونی در بدو ورود به ساختمانها، تهویه ی هوای محل های برگزاری آزمون، تب سنجی کلیه عوامل اجرایی و داوطلبان، تخصیص فضای مجزا جهت قرنطینه افراد مشکوک از سایر داوطلبین، قرار دادن مواد ضدعفونی جهت استفاده داوطلبان در محل های برگزاری آزمون و… در حوزه امتحانی واحد تهران غرب برگزار می شود.