دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی رویدا پیوند را برگزار می‌کند.

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۹ کد : ۵۶۷۴

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، به منظور توانمند سازی صاحبان ایده های نوآوری و به هم رسانی استارت آپ ها و شتاب دهنده ها، رویداد پیوند در حوزه های فناوری آموزشی به همت سرای نوآوری واحد تهران غرب و با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.
برگزاری دوره‌های آموزشی برای تیم‌ها و استارت آپ ها، استقرار تیم‌ها در سرای نوآوری واحد تهران غرب، همراهی تمام شتاب دهنده‌ها، تیم سازی برای صاحب ایده، بهم رسانی تیم‌ها و استارت آپ ها به شتاب دهنده‌ها، ارائه تسهیلات seedmoney به شتاب دهنده‌های دانش بنیان و عاملین سرمایه گذاران صندوق، پیگیری مذاکرات و کمک در نگارش قرارداد با شتاب دهنده‌ها، کارگاه‌های آشنایی با مفهوم ارزش گذاری و مدیریت مالی استارت آپ ها و تیم‌ها از جمله برنامه های این رویداد می باشد.

براساس این گزارش، مهلت ارسال اطلاعات ۱۰ اسفندماه ۱۳۹۹ بوده و رویداد در ۲۰ اسفندماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.

www.inif.ir/peyvand