دومین روز کرسی‌های آزاداندیشی مرحله استانی در واحد تهران غرب برگزار شد

۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۰:۵۶ کد : ۵۶۸۹
دومین روز کرسی‌های آزاداندیشی مرحله استانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با محوریت اجتماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی تهران غرب، به نقل از خبرنگار حوزه اندیشه و کرسی‌های آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کرسی‌های آزاداندیشی واحدهای استان تهران با محوریت اجتماعی طی دو روز ۲۳ و ۲۴ اسفندماه ۹۹ در ۴ نوبت به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و در یک فضای گفتمان سالم و به دور از جهت‌گیری برگزار شد.در این رویدادها، رقابت بین ۳۲ تیم با برگزاری ۱۶ رویداد در سه سالن شیخ بهایی، ایده تا عمل و دفاع به‌صورت همزمان در مجتمع پیامبر اعظم (ص) واحد تهران غرب و با حضور سه داور از اعضای هیئت علمی و یک نفر کارشناس مجری برای هر رویداد برگزار شد که از این مرحله تعداد ۱۶ تیم به مرحله کشوری راه پیدا کردند. یادآور می‌شود با عنایت به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص ایجاد جریان‌سازی در دانشگاه با برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان پرچمدار نهضت آزاداندیشی، نخستین رویداد ملی رقابت تیم‌های دانشجویی در کرسی‌های آزاد اندیشی را با محوریت مسائل اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، هنر، معماری و سلامت برگزار کرد.