سقف وام صندوق پس انداز کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی افزایش یافت

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۲۴ کد : ۵۷۴۵
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ دستورالعملی از افزایش سقف وام صندوق پس انداز کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی از مبلغ ۲۶۰ میلیون ریال به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر محمدمهدی فداکار معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل " افزایش سقف وام پس انداز کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی" را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها ابلاغ کرد.

دکتر فداکار در این دستورالعمل تاکید کرده در راستای اهتمام به رفاه کارکنان خدوم دانشگاه و به منظور استفاده بهینه از وجوه صندوق پس انداز کارکنان، سقف وام صندوق پس انداز کارکنان براساس مصوبه شورای معاونان دانشگاه آزاد اسلامی از مبلغ ۲۶۰ میلیون ریال به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافت.