برگزاری وبینار آموزش شیرینی های خانگی و صنعتی ویژه ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان وبینار آموزش شیرینی های خانگی و صنعتی ویژه ماه مبارک رمضان برگزار کرد.
براساس این گزارش انجمن علمی دانشجویی گردشگری و هتلداری واحد تهران غرب با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان، وبیناری آموزشی درخصوص شیرینی های ویژه ماه مبارک رمضان به صورت خانگی و صنعتی که توسط معصومه فتوحی گلریز ارائه گردید، برگزار کرد تا در این شرایط کرونا و قرنطینه دانشجویان با طرز تهیه این شیرینی ها آشنا شده و خود اقدام به تهیه آن در منزل نمایند.
گفتنی است در این وبینار طرز تهیه سه شیرینی پر طرفدار زولبیا، بامیه و گوشفیل به همراه طرز تهیه شهد در مدت ۲ ساعت به صورت خانگی و صنعتی به همراه تمامی نکات و ریزکاری ها و پخش فیلم آموزشی و توضیحات کامل مدرس دوره آموزش داده شد.