راه یابی عضو هیأت علمی و دانشجوی واحد تهران غرب به مرحله کشوری جشنواره شعر امید دانشگاه آزاد اسلامی

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۱ کد : ۵۸۱۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، مرحله استانی"جشنواره شب شعر امید" به همت اداره کل امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، با شعرخوانی بیش از ۵۰ نفر از شعرای استاد، دانشجو و کارمند واحدهای دانشگاهی این استان در روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ بصورت آنلاین برگزار شد.

گفتنی است بیش از ۱۲۰ اثر از شعرای دانشگاهی و اعضای کانونهای ادبی دانشجویی استان تهران به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، که پس از اعلام نتایج داوری، ۱۰ اثر برتر به عنوان نمایندگان استان تهران به مرحله کشوری این جشنواره راه یافتند.

بر اساس این گزارش دکتر راضیه فولادی سپهر عضو هیئت علمی گروه ادبیات و زبان فارسی، سرپرست کانون ادب و هنر، مدیر کارگزینی و امور هیئت علمی واحد تهران غرب و همچنین ریحانه عرفانی، دبیر کانون دانشجویی فرهنگی ادب و هنر و مدیرمسئول نشریه دانشجویی روناک واحد تهران غرب از نفرات برتر" جشنواره شب شعر امید" بودند.

شایان ذکر است ۴ نفر از اساتید زبان و ادبیات فارسی، داوری آثار ارسالی به جشنواره و نظارت بر اشعار ارائه شده را بر عهده داشتند.