معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد تهران غرب برگزار کرد:

چهارمین جلسه شورای فرهنگی واحد در سال ۱۴۰۰

۰۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۵ کد : ۵۹۲۵

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب چهارمین جلسه شورای فرهنگی واحد تهران غرب روز چهارشنبه مورخ ۰۹/‏۰۴/‏۴۰۰‬ ساعت ۹ صبح با حضور ریاست واحد خانم دکتر داداندیش و دیگر اعضاء در سالن اجتماعات پروین اعتصامی ساختمان ستادی بصورت حضوری برگزار شد. این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام ا… مجید آغاز گردید و در ادامه طبق دستور جلسه پس از بحث و بررسی موارد ذیل به تصویب رسید.
برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشجویی در حاشیه باقر شهر.
موافقت با راه اندازی کانون دانشجویی کرسی های آزاد اندیشی.
برگزاری مسابقه فرهنگی عید تا عید به مناسبت عید سعید قربان و عید بزرگ غدیر خم.
برگزاری مسابقه فرهنگی به مناسبت هفته عفاف و حجاب.
برگزاری وبینار با محوریت ازدواج به مناسبت سالگرد ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س).
موافقت اعضاء در خصوص بیان نکات جذاب قرآنی در نمازخانه ها بعد از نماز جماعت توسط ائمه جماعات و اهداء هدیه به نفرات برتر.
برگزاری وبینار با موضوع تاثیر غذا بر رفتار و خلق و خوی انسان و روح آدمی با همکاری کانون گردشگری و هتلداری با مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری.
موافقت با برگزاری دورهمی استادانه و کارمندانه و دانشجویان با مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری.
موافقت اعضاء با برگزاری کرسی های آزاد اندیشی اساتید.