برگزاری مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان در دانشکده فنی ومهندسی واحد

۱۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۳ کد : ۵۹۴
.
برگزاری مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان در  دانشکده فنی ومهندسی واحد

مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، با همت دانشجویان مذهبی هیئت بنت الحسین واحد تهران غرب، با حمایت پروین داداندیش رییس واحد و با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی در نمازخانه دانشکده فنی و مهندسی با حضور گسترده دانشجویان ، کارکنان و مسئولان دانشکده  از 14 ام مهر برگزارشده است.

دراین مراسم که با سخنرانی استاد محمد جنتی ومداحی و روضه خوانی حاج مجید شعبانی ، حاج مسعود اصلانی  و کربلایی حمید موسیوند همراه  است ، شرکت کنندگان با سینه زنی و استماع روضه اباعبدالله الحسین(ع) در عزای خامس آل عبا و 72 تن از یاران باوفای آن حضرت به عزاداری  می پردازند .

قرائت قران ، زیارت عاشورا، اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، صرف  ناهار  علاوه بر عزاداری عمومی در نمازخانه  و حیاط  دانشکده فنی مهندسی از جمله برنامه‌های این سوگواری است.

گفتنی است هر ساله در دهه اول محرم، مراسم عزاداری و سوگواری به مناسبت شهادت پیشوای سوم شیعیان جهان در دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران غرب با حضور دانشگاهیان برگزار می شود.