به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد:

وبینار فرهنگی با موضوع اصل همتایی در ازدواج

۲۱ تیر ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۴ کد : ۵۹۵۵

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، وبینار اصل همتایی در ازدواج، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، بمناسبت سالروز ازدواج فرخنده حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، با شرکت مسئولین، اساتید، کارکنان، دانشجویان و خانواده ها ی آنان در روز دوشنبه مورخ ۲۱ تیرماه ۱۴۰۰ در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

براساس این گزارش، در این جلسه فرهنگی، حجت الاسلام دکتر دهنوی از چهره های شناخته شده و برجسته در امور اجتماعی و خانواده، در سخنانی ضمن اشاره به ویژگیهای ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، به تشریح و تبیین مناقب و شخصیت ممتاز آن دو بزرگوار پرداخت.
گفتنی است در خاتمه وبینار اصل همتایی در ازدواج، حجت الاسلام دکتر دهنوی به سوالات شرکت کنندگان در این نشست فرهنگی پاسخ گفت.