برگزاری مراسم زیارت عاشورا در دومین روز محرم با حضور دکتر داداندیش، رئیس واحد تهران غرب

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۲ کد : ۶۰۱۴

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، در دومین روز محرم مراسم زیارت عاشورا با حضور دکتر پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دکتر پیشگر، معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر بابایی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مسئولین و کارکنان و با رعایت پروتکلهای بهداشتی در دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.
براساس این گزارش، زیارت عاشورا توسط دکتر یعقوبی، مدیرکل حوزه حراست و مصطفی نظری از همکاران قرائت و پس از آن حجه الاسلام والمسلمین قوامی درخصوص فضائل گریه بر امام حسین (ع) و امر به معروف و نهی از منکر نکاتی را ارائه نمود.
گفتنی است معاونت فرهنگی و دانشجویی با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری به مناسبت دهه اول محرم این مراسم را در روزهای ۱۹ و ۲۰ مردادماه در دانشکده فنی و مهندسی، ۲۳ و ۲۴ مردادماه در ساختمان ستادی و ۲۵ و ۲۶ مردادماه در مجتمع پیامبراعظم (ص) برگزار خواهد کرد.

کلید واژه ها: زیارت معاون فرهنگی دانشجویی