برپایی موکب فرهنگی اربعین توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۶ مهر ۱۴۰۰ | ۲۲:۱۶ کد : ۶۲۳۲

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب؛ موکب فرهنگی اربعین، توسط دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، در روز دو شنبه ۵ مهر ۱۴۰۰، مصادف با اربعین شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه اسلام در خیابان فداییان اسلام برپا شد.

بر اساس این گزارش برپایی این موکب، در روزی که مردم سراسر دنیا به روش های مختلف ارادت خود را به سید و سالار شهیدان نشان می دهند، با هدف اظهار ارادت به آستان مقدس آقا امام حسین علیه السلام و شهدای دشت کربلا انجام شد.

شایان ذکر است بسیجیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، با برپایی این موکب فرهنگی، با توزیع شربت و انواع خوراکی از زائران جا مانده از زیارت کربلای معلی، به نحو شایسته ای پذیرایی کردند و با پخش نذورات در میان جاماندگان از زیارت سرزمین عشق، دین خود را نیز به این امام همام ادا کردند.