دکتر مسعود اسماعیلی عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر جهان

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۲ کد : ۶۳۶۵

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب دکتر مسعود اسماعیلی، دانشیار گروه مهندسی برق، در رتبه‌بندی برترین دانشمندان جهان، موفق به کسب جایگاه دو درصد دانشمندان برتر جهان سال ۲۰۲۱ شدند. فهرست دانشمندان دو درصد برتر توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی استنادات داده‌های پایگاه اسکوپوس ارائه شده است و در تاریخ ۱۹ اکتبر ۲۰۲۱ منتشر شده است.

در این بررسی که براساس داده‌های پایگاه استنادی اسکوپوس انجام پذیرفته است، دانشمندان را در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته براساس شاخص‌های استنادی استاندارد طبقه‌بندی کرده است. شاخص ها و معیارهای ارزیابی Total citation ، H-index ، Coauthorship-adjusted H-index ، Total citation to single authored papers ، Total citation to single+first authored papers و Total citation to single+first+last authored papers بوده است. نتایج این بررسی در مجله Plos Biology در مقاله‌ای با عنوان August ۲۰۲۱ data-update for “Updated science-wide author databases of standardized citation indicators در دسترس است. همچنین نتایج این رتبه بندی از طریق آدرس https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/3 نیز قابل مشاهده است.

در نمودار زیر نام دانشگاه‌های کشور و تعداد محققان آن‌ها که در این فهرست لیست شده‌اند؛ آمده است. همچنین اطلاعات محققان برجسته دانشگاه آزاد اسلامی که در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار دارند در جدول زیر آمده است.